Linda Ivarsson

Hälsocoach, Mentalcoach

Jag älskar mentalträningsvärk. Jag tränar på att ge det jag har och ger människor jag träffar och jobbar med ansvar för sina resultat. Idag utbildar jag mig till mental tränare och rådgivare för den som vill maximera sin potential. Hon som vågar utmana. Att vara en sådan där ”jobbig en” för andra, som tvingar dig att stretcha din trygghetszon. Träna i personligt ledarskap. Tillsammans med den eller dom jag har framför mig kartlägga och göra upp handlingsplaner och rådgivningsprogram. Skriva texter som inspirerar andra människor. 

Vi värdesätter relationen till andra mer än relationen till oss själva. Jag anser att det borde vara precis tvärtom, den viktigaste relationen vi har i våra liv är den vi har till oss själva.

Om vi får relationen till oss själva att fungera, så kommer de relationer vi har till andra bli både enklare och lättare.

Linda Ivarsson är mitt namn Jämtlands tös från metropolen Hoting, som nu är tillbaka i Västernorrland. Jag driver min egna mentala träningsbyrå. Tillsammans med min samarbetspartner är det utvecklande att vara en del i nästa steg i visionen om att jobba med en helhetshälsa. Livsstilssalong. I livsstilssalongen äe representerar jag insidan. Ibland kan du även möta mig i receptionen. Jag tar emot nya klienter löpande för samtal under min utbildning.   

I mina tidiga tonår visste jag att jag skulle jobba med människor. Med mångårig erfarenhet från hälso- och sjukvården, patienter, förtidigt födda och sjuka barn, service yrken, personliga möten. Alltifrån att symtomlindra, utreda och behandla olika sjukdomstillstånd har det vuxit sig allt starkare i vilken form. Jag älskar mötet med nya människor. En av de där ögonblicken som driver mig är sekunden när glöden tänds i den jag har framför mig.

Jag ser till att fylla på min energibankomat kontinuerligt. Mitt hjärta jublar när jag bjuder in mig själv till kalfjäll, löptur på någon härligt snirklande stig eller kokkaffe över öppen eld. För mig är det viktigt att hitta känslan i det jag gör. Älskar retroporslin och antikviteter, tänker varje dag på något som gör mig glad, läser gärna en bok eller lyssnar på något inspirerande avsnitt av en podcast och hittar dagliga ”peppen” genom någon good feel låt. 

Genom att lära känna sig själv sig och hur vi tänker, kan vi också förändra och utveckla vårt tänkande.

I slutändan ska det vi gör göra skillnad. För dig och för andra. En värld där var och en får möjligheten att bli den de är.

Jag ser framemot att möta dig!

Utbildningar

  • Hjalmar Strömerskolan omvårdnadsprogarmmet -2006
  • Mittuniversitetet. Institutionen för hälsovetenskap. Mitt huvudområde är omvårdnad. Har även inriktat mig på rehabiliteringsvetenskap och ledarskap.  2007 -2011
  • Yrkesutbildning Humanova utveckla dig själv för att utveckla andra -2017
  • Skandinaviska ledarhögskolan Örebro -2018

Du kan hitta min litteraturstudie:

http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:480326/FULLTEXT01.pdf   

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer