äe Hudvård

Auktoriserad Hudterapeut
Frisör, Auktoriserad Hudterapeut, Hälsocoach

Vi hudterapeuter på äe brinner för synliga och märkbara resultat.
Vår målsättning är att alla kunder ska känna sig bekväma och avslappnande, få bästa tänkbara service och kvalitet. Vi vill att alla ska få en upplevelse hos oss. Vi har allt ifrån lättare, rogivande behandlingar till avancerade kemiska peels med snabba resultat.
Tillsammans hittar vi det bästa för dig!

Vi är Auktoriserade hudterapeuter med CIDESCO examen samt medlemmar i SHR , Svergies hudterapeuters riksorganisation. https://www.shr.nu/ http://cidesco.com/

Klassisk Hudvård

I våra klassiska ansiktsbehandlingar får du en lugn och avkopplande stund samtidigt som vi ger dig en renare & friskare hud. Alla våra ansiktsbehandlingar specialanpassad efter just dina behov i samråd med dig som kund. Vi har behandlingar för alla hudtyper & önskemål. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar passar både män och kvinnor. Vi jobbar med högkvalitativa ingredienser som ger huden ett synligt och långsiktigt resultat.

Avancerad Hudvård
Medik8 kemisk peeling fokuserar på ålderstecken, torrhet, porer, akne, akneärr, pigmentfläckar, rodnad, glanslös och trött hud.
Oerhört effektiva Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga.
Light Peel – Alla hudtyper och hudtillstånd.
Age Peel – Reducerar rynkor och linjer samt ger en otroligt frisk och fräsch hud.
Beta Peel – Reducerar akne och pormaskar. Ger en fantastisk ren känsla på huden.
White Peel – Reducerar pigmentfläckar och ger en jämn och fin hudyta.
Eye Peel – Unikt utformad för den tunna huden runt ögonen. Reducerar linjer.

Kemisk Peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder för att reducera ålderstecken och förbättra hudstrukturen.

Medik8 använder sig av Kiralt korrigerade syror som reducerar irritationerna avsevärt. Efter vår Kemiska Peeling kan du gå tillbaka till ditt arbete igen. Du kommer eventuellt att vara lite rosigt röd under ca en timme efter behandlingen.
Medik8 har *Problemlösande produkter, bevisade resultat, bevisad teknologi, högstabila Produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning, Gjorda för hand, Grönt och miljövänligt tänkt från produktion till förpackning

För att läsa mer om de specifika behandlingar vi erbjuder så kan du ladda ner vår behandlingsmeny här på hemsidan!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer