äe Självutveckling 

Anna Wickman frisör

Tänk bra och må bra. Utveckling av den egna personligheten. Vi tänker 60 000 tankar om dagen och 95% är tankar vi tänkte igår. För att må annorlunda så behöver vi lära oss att tänka annorlunda.
Genom att lära sig hur vi tänker, kan vi också förändra och utveckla vårt tänkande. Mötet med andra människor är många gånger en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Ett framgångsrikt möte handlar ofta om att våga utmana sig själv att pröva nya sätt att mötas på.

Hur motiverar du dig själv när det känns tungt? Hur tar du emot kritik? Vad är det första du tänker när du vaknar? Hur kan du känna trygghet och glädje på jobbet om du själv drivs av osäkerhet? Hur många repetitioner måste jag få till för att få en förändring? Vad är det du borde göra som du inte gör just nu?

Tillåt dig att våga växa och utnyttja din fulla potential. Tillsammans läggs grunden till din utveckling genom att utgå från hur situation ser ut. Vi tittar på de utmaningar du ställs inför på arbetet, i privatlivet och på hur du kan nå dina mål. Du kan direkt börja använda de verktyg du får, för att leda dig själv och både nå nya mål och förbättra din prestation. Allt som behövs är insikten om att du själv har möjlighet att påverka ditt liv – och modet att våga göra det!

HUR GÖR JAG FÖR ATT BÖRJA?
Du bokar ett förbehållslöst och kostnadsfritt första möte med vår studerande mentala tränare. Vid det kostnadsfria mötet pratar ni igenom vad det innebär och vilka förutsättningar som gäller. Det är ditt val! Fundera ett tag eller bestäm dig direkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer