Fredrik Lundström-Sundsvalls frimassage

friskvårdsmassör-cryoterapeut/waves expert
'' Få hjälp med dina hormonella obalanser ''

Fredrik Lundström driver Sundsvalls frimassage på Äntligen Emma.

Här har ni Fredrik Lundström, utbildad friskvårdsmassör och cryoterapeut med stor passion för träning och helhetshälsa. Att vara en del av Äntligen Emma kändes självklart med helhetskonceptet på salongen då vi delar samma vision inom helhetshälsa, att må bra från insidan och ut!

Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa människor att må bra, både på insidan och utsidan. Att arbeta som terapeut ger mig möjlighet att göra precis det. Genom att kombinera min erfarenhet inom massage och kryoterapi, kan jag motivera och hjälpa dig att nå dina hälsomål.

När du bokar en massage hos mig så har vi en konsultation där vi diskuterar vilka besvär du har, då kan jag skräddarsy massagen individuellt och på så sätt kan jag ge dig bästa möjliga resultat från varje behandling.

Utöver massagen erbjuder jag behandlingar inom kryoterapi(fettfrysning), där jag använder den senaste och mest innovativa maskiner för att kunna ge dom absolut bästa förutsättningarna till fantastiska resultat inom fettreducering och huduppstramning.

Med världsunika Waves 21-behandlingen optimeras kroppens naturliga system och hormonella balans genom frekvensbaserad elektisk stimulering av metamererna, vilket gör att även det farliga bukfettet(viscerala) reduceras. Waves 21  effektiviserar lymfsystemet, cirkulationen och ämnesomsättningen och boostar kroppens naturliga detox. Med denna teknik jobbar vi från insidan och ut, den har även en smärlindrande effekt på muskelvärk och har en avstressande effekt i hela kroppen.

Osmo Therm 21 är en annan fettreducerande behandling, och den är även optimal för huduppstramning, reducering av celluliter och ansiktsbehandlingar. Kombinationen av värme, kyla och mikroström jobbar vi på att både reducera underhudsfett och främja cellförnyelse i huden, genom att optimera produktionen av fibroblaster så stimulerar det produktionen av kollagen och elastin för att huden ska få en bättre spänst och reduecra ojämnheter. Mikroströmmen jobbar på djupet i huden och reducerar ödem och för även ut överflödig vätska från de djupare hudlagren.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Lundström

Sundsvalls Frimassage

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer