äe Hälsa

äe hälsa- är din digitala hälsoplattform inom hälsa/livsstil, en samlingsplats.

Vi är ett team bestående av olika professioner.

Alla coacher ser som sin uppgift att hjälpa dig till optimal hälsa utifrån dina förutsättningar. Tillsammans erbjuder vi livsstilscoaching, mentalträning, personlig tränare, målfokuserade näringsprodukter, effektivt hållbart kost och viktminskningsprogram, detox-kur.

Vill du växa tillsammans med oss? Vi söker fler entreprenörer, drivna människor som brinner för hälsa på alla plan. Vem är du? Vad kan du eller ditt företag tillföra i äe hälsa?

Visste du att?
*cellerna i kroppen behöver näring, syre, vatten för att överleva?
*ditt immunförsvar sitter i mag och tarmkanalen?
*vi äter dubbelt så mycket grönsaker idag men får i oss hälften så mycket näring?
*livsmedelsverket rekommenderar att vi ska äta minst 500 gram frukt och grönt/per dag?
*en man i Sverige äter idag ca 125g alltså ¼ del av rek intag. En kvinna äter ca 250g alltså ½ hälften av dagligt rekommenderat intag för bästa prestation och välmående!
*vårt optimalset motsvarar 1-1,4 kg ekologiska frukt och grönt/per dag.

Vi hjälper dig att påverka din egen hälsa med hjälp av medvetna val!

Vi anser att man måste ha balans på sin insida för att kunna stråla på utsidan.
Vi är stolta över att ha PM- international som leverantör när vi jobbar med skönhet inifrån och ut!
Fitline -Ett komplett kosttillskott.

* Som fyller ut hålrummen i den kost du äter idag. *Genom Nutrient Transport Concept (NTC), som utvecklats exklusivt för produkterna, får vi näringsämnena exakt när det behövs, exakt där de behövs- på cellnivå, inifrån och ut.
*Byggt på grundpelarna:Effekt, Kvalitet, Säkerhet!
*Tillverkas i Tyskland under GMP standard.
*Produktion enligt DIN ISO 9001, IFS International food standards
*HACCP Standard
*Kölner Liste
*Testade av TÜV SÜD – QR-kod på alla produkter som kunden scannar för att se exakt produkt innehåll!

Hur gör jag?
Du blandar, rör om och dricker en morgon och en kvällsdrink.
För 29: -/per dag tar man ett medvetet hälsobeslut för bättre näringsupptag, bättre immunförsvar, mer energi, bättre sömn och återhämtning. Ingen bindningstid, 30 dagars nöjd kundgaranti. Du får produkter hemskickade för 3 månader, betalar smidigt via autogiro på valt datum 1 gång per månad.

Hur mycket är din hälsa värd?
Ta kontakt med någon av våra hälsocoacher för gratis konsultation, så hjälper vi dig att hitta en långsiktig lösning för att optimera din hälsa efter dina önskemål och behov!

Vad får jag i grundpaketet?
Energiboost, immunförsvar och återhämtning.
Personlig coaching, hjälp med träningsupplägg, effektivt kost och viktminsknings program.
Varje vecka delar vi även med oss av inspiration och tips ifrån vår slutna hälsoplattform!
Grundpaketet innehåller:
Activize för kraftfull energi. Garanterad att leverera syre direkt till mitokondrierna i varje cell i kroppen. Activize innehåller alla B-vitaminer och folsyra. Vitamin B3, Niacin, har en kärlvidgande effekt, vilket vi kan se och känna när vi får en s.k. ”flush”. Dina kapillärer dom minsta blodkärlen vidgar sig så att cirkulationen i hela kroppen ökar. Du får ett ökat näring- och syretransport. Vi kan se hur huden blir röd och ibland flammig. Det kan också klia en stund. Det är normalt och helt förväntat resultat av niacinet och ska ej förväxlas med en allergireaktion. Det går över på ca 20-30 minuter.
Den innehåller också en brunalg som har liknande syrebärande förmåga som hemoglobinet i blodet. Den gör att vi ökar vår syreupptagningsförmåga och våra cellers förmåga att tillverka energi, vilket leder till ökad prestation. Det innehåller också guarana, som är ett naturligt koffein (en ört). Det har en utsöndringstid på 6-10 timmar och stressar därför inte kroppen som koffeinet i kaffe gör (som utsöndras väldigt snabbt och gör att man blir trött igen). Det verkar stimulerande på nervsystemet och lugnande på mage och tarm.
B-vitaminerna behövs för en lång rad saker och funktioner i kroppen. Bland annat för kroppens ämnesomsättning, immunförsvar, nervsystem och celldelning ska fungera normalt. Även hud, hår och naglar är beroende av B-vitaminer. Kroppen kan inte bilda vitaminerna därför behöver vi tillgodogöra oss dem.

Basic för din maghälsa. Säkerställer ett matsmältningssystem som fungerar optimalt med maximal näringsupptagning. Den hjälper ditt matsmältningssystem det de behöver för att understödja matsmältningen. Stärker immunförsvaret, vitaliserar tarmfloran, skydd för kroppens alla celler.

Restorate för sömn och återhämtning. Bäst att ta innan sömn för att säkra upptaget av lättupptagliga mineraler som hjälper kroppen för normalisering av syra-bas nivåer. Det bidrar också till bättre kolhydrat och fettmetabolism.

Restorate för
*Starka ben
*Vackert hår och naglar
*Återhämtning
*En god nattsömn

Välj din hälsocoach här!

Maila oss för mer info eller offert förslag för föreläsning på din ort!

 

Hälsocoach, Personlig tränare
Hälsocoach, Livscoach och Inspiratör
Hälsocoach -friskvårdsmassör- cryoexpert
Hälsocoach, Frisör, aukt. Hudterapeut
Hälsocoach, Mentalcoach

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer